JobMESH: De vacaturebank voor alle vacatures.

JobMESH is een groot netwerk voor banen in Nederland en vele andere landen. Het doel van JobMESH is om het zoeken naar een nieuwe baan zo efficiënt mogelijk te maken voor de sollicitant.

Op JobMESH vind je veel vacatures van andere vacaturesites en werkgevers in één overzicht. Dit bespaart je tijd in je zoektocht naar een baan en geeft je de zekerheid dat je geen enkele spannende kans mist.

Het doel van JobMESH: Alle banen in slechts één zoekopdracht. We willen sollicitanten de mogelijkheid geven om één vacaturebank te gebruiken voor hun zoektocht naar een baan zonder dat ze door een groot aantal andere portals hoeven te klikken.

Vacatures zoeken & solliciteren zonder registratie

Op sommige andere jobsites moeten werkzoekenden zich registreren voor ze solliciteren en vanaf dan ontvangen ze automatisch “jobsuggesties” via e-mail. Wij bij JobMESH vinden deze procedure problematisch en hebben besloten het anders aan te pakken. Onze gebruikers hebben de mogelijkheid om op elk moment de juiste baan te vinden in onze vacaturezoeker op JobMESH.nl – zonder zich te registreren en zonder enige verplichting aan onze vacaturebank.

JobMESH blijft 100% gratis voor het zoeken naar vacatures en 100% zonder enige verplichting tot registratie. Na uw zoekopdracht sturen wij u door naar de aanbieder van de door u gewenste vacature, zonder registratie en voor u geheel kosteloos. Dit is onze kwaliteitsbelofte voor uw zoektocht naar een baan.

JobMESH werkt wereldwijd

JobMESH is het overkoepelende merk voor een groot aantal vacaturebanken wereldwijd. Onze belofte blijft altijd hetzelfde: de juiste baan voor jou vinden.

Onze verantwoordelijkheid als vacaturebank

JobMESH brengt samen wat bij elkaar hoort. Gerenommeerde bedrijven en gemotiveerde sollicitanten over de hele wereld. Met vele jaren ervaring in recruitment, is het belangrijk voor ons om alle kwalificatiegebieden te ondersteunen bij het zoeken naar een baan – van banen voor carrièrewisselaars, zonder taalvaardigheden of zonder opleiding tot goedbetaalde academische beroepen.

We willen het voor bijzonder kansarme groepen mensen gemakkelijker maken om de arbeidsmarkt te betreden. Daarom hebben we speciaal voor niet-Engelssprekende buitenlanders een mogelijkheid gecreëerd om geschikte banen te zoeken.